Restaurant

Restauranten er åpen i sommersesongen. Her serverer vi en variert à la carte meny med både enkle småretter og tre retters meny inspirert av Frankrike, Spania og det nordiske kjøkken.

Bak panoramavinduene i restauranten er det plass til opp mot 100 gjester.

På solskinnsdager er den store uteserveringen et hyggelig sted å spise.

Med en slik kapasitet kan man fint arrangere bryllup, jubileer og firmafester.

Her kan man velge en deilig 3-retter meny fra à la carte menyen med komplimenterende viner til. Videre ut over kvelden kan det rigges om til musikk, dans og fest! 

Vi har stor parkeringsplass til gjestene våre, og dere kan også ankomme via sjøveien.

restauranten på hvalstrand bad

Bryllup

Velkommen til Hvalstrand Bad – der drømmebryllupet blir virkelighet.

Hvalstrand Bad er mer enn bare en restaurant – det er stedet der kjærlighetens magi blir til uforglemmelige minner.

Vi er stolte av å være en førsteklasses bryllupsdestinasjon som har fortryllet utallige par med vårt idylliske bryllupslokale langs den vakre strandkanten.

En unik opplevelse: Bryllup på Hvalstrand Bad

Vårt hengivne team på Hvalstrand Bad er drevet av en lidenskap for å skape drømmebryllup som vil berøre hjertene til både brudeparet og gjestene. Vi vet at hvert bryllup er unikt, og derfor tilbyr vi skreddersydde opplevelser som gjenspeiler deres personlighet og kjærlighetshistorie.

Kjærlighetens kulisse

Vårt sjarmerende bryllupslokale gir den perfekte kulissen for et romantisk eventyr. Med den beroligende lyden av bølger som slår mot stranden og en utsikt som tar pusten fra deg, skaper vi den ideelle atmosfæren for kjærlighetens feiring.

Eksklusivitet og intimitet

På Hvalstrand Bad ønsker vi at dere skal føle dere spesielle og ivaretatt. Vi tilbyr eksklusivitet og intimitet, slik at dere kan nyte hvert øyeblikk sammen med deres nærmeste. Vårt erfarne team tar seg av alle detaljer, slik at dere kan lene dere tilbake og nyte den store dagen.

Gourmetopplevelse

Maten er hjertet av enhver feiring, og våre dyktige kokker er dedikerte til å servere en gourmetopplevelse som vil glede smaksløkene til alle gjestene. Med en kombinasjon av ferske, lokale råvarer og kulinarisk ekspertise, lover vi å levere en bryllupsmiddag som vil bli husket i lang tid fremover.

Kontakt oss

Har du allerede begynt å drømme om ditt drømmebryllup på Hvalstrand Bad? Vi vil gjerne hjelpe deg med å gjøre drømmene dine til virkelighet! For mer informasjon om våre bryllupspakker og tilgjengelighet, vennligst kontakt oss på booking@sult.no. Vårt dedikerte team står klare til å hjelpe dere med å planlegge en uforglemmelig bryllupsdag.

La oss sammen skape et bryllup som vil overgå alle forventninger. Velkommen til Hvalstrand Bad – der drømmebryllupet blir til virkelighet.

ordfører lene conradi representerte asker kommune
Fra feiringen av 90-årsjubileet 7. juni 2024.

Kontakt oss

Om Hvalstrand Bad

Som en bølge skyllet funksjonalismen over Oslofjorden i begynnelsen av 1930-årene og etterlot seg badeanlegg som man aldri før hadde sett maken til i landet. Det mest særpregede funkisanlegget skapte imidlertid André E. Peters på Hvalstrand Bad. Andre bygg hadde nok både avrundet fasade og sammenhengede vindusrekken, slik som Skansen, men Petters gikk enda lenger på Hvalstrand. 

Bygningen har en spesiell form og har assosiasjoner til både bølger og sneglehus. Denne inspirasjonen fra sjø og strand går igjen i dekorasjonen i taket. på bakveggen i restaurantlokalet ble det dekorert i bølgemotiv i blått og grønt mot det hvite. Selve restaurantrommet åpner seg ut mot trærne, stranden og sjøen med vinduer hele veien, noe som gir en følelse av å være ute selv om man sitter inne. 

Da den moderne restauranten åpnet i 1934, ble den straks berømmet som et spisested i særklasse. Funkisperlen ble gjenåpnet i 1997, og murpuss og malingslukt ble fortrengt av liflige dufter fra kjøkkenet.

I dag er Hvalstrand nyrenovert og fremstår som den gjorde på 30-tallet. 

Previous slide
Next slide