X

MENY

X

A la carte

FORRETTER

Blåskjell

Blåskjell kokt i kremet hvitvin, rød chili, hvitløk og persille. Serveres med husets focaccia. (melk, bløtdyr, sulfitt, hvete)
Kommer i 2 størrelser:
kr. 195,- (250 gr)
kr. 265-, (500 gr)

Kremet risotto (vegetar)

Kremet risotto med grønn asparges, mascarpone og gorgonzola ost (melk, sulfitt)
kr. 275,-

Gratinerte skjøkreps

Gratinerte sjøkreps med brødsmuler og chilismør.
200-250 gr
(skalldyr, hvete, melk
kr. 345,-

Norske østers

Norske østers servert med eple-eddik og sitron.
1/4/6 stk
(bløtdyr, sulfitt)
kr. 52,- (1 stk.)
kr 195,- (4 stk.)
kr. 295 ,- (6 stk.)

Ferske reker (også hovedrett)

Ferske reker á 250 gr / 500 gr, med husets focaccia, aioli og sitron
(skalldyr, hvete, melk)
kr. 205,- / 275,-

Caprese salat. (vegetar)

Caprese salat med Bufala mozarella og cherry tomater (melk)
kr. 185,-

SKALLDYRPLATÅ

Skalldyrplatå (min. 2 personer)

Havets lekre skalldyrplatå med gratinert sjøkreps, sandkrabbe, blåskjell, krabbeklør, ferske reker og ferskvannskreps.
(bløtdyr)
kr. 775 ,-
Serveres med husets focaccia, aioli, majones og sitron
(skalldyr, bløtdyr, hvetemel, melk, egg, sennep)

Skalldyrplatå (luksus) (må forhåndsbestilles to dager før)

Havets lekre skalldyrplatå med gratinert sjøkreps, sandkrabbe, blåskjell, krabbeklør, ferske reker og ferskvannskreps. Her kommer hummer i tillegg.

(bløtdyr)
kr. 1095 ,-
Serveres med husets focaccia, aioli, majones og sitron
(skalldyr, bløtdyr, hvetemel, melk, egg, sennep

HOVEDRETTER

Husets skalldyrsuppe

Husets skalldyrsuppe med hvitvin og safran, brunet kamskjell, reker og dampede blåskjell. Serveres med brød og smør
(melk, sulfitt skalldyr, bløtdyr, hvetemel
kr. 285 ,-

Sjømatrisotto

Sjømatsrisotto tilsmakt hvitvin, reker, krabbeskjell, blåskjell og kamskjell. Toppes med frisk persille
(sulfitt, melk, skalldyr, bløtdyr)
kr. 285 ,-

Grillet fisk

Fisk med søtpotetkrem, bakte grønnsaker og hvitløkspoteter
(fisk, melk, sulfitt)
kr. 345 ,-

Grillet kveite

Grillet kveite med lun byggrynsalat og gazpacho
(fisk, byggryn, selleri)
kr. 345 ,-

Kremet risotto (vegetar)

Kremet risotto med grønn asparges, mascarpone og gorgonzola ost (melk, sulfitt)
kr. 290,-

Indrefilet

Indrefilet av storfe med konjakk-sjy, hasselbakt potet, frisk ruccola-salat og tomatconfit. Toppes med parmesan
(sulfitt, melk)
kr. 365,-

DESSERTER

Sjokolade fondant

Sjokolade fondant, vaniljeis, friske bær og portvinscoulis
(melk, egg, hvete, sulfitt)
kr. 145 ,-

Sorbet

Sorbet med sommerens smak av bringebær, kokos og mango
kr. 130,-

Dagens dessert

Dagens dessert (spør servitøren)
kr. 145,-