Relansering med ny sjef og en spennende ny meny

Hvalstrand Bad, også kjent som “Oslos funkisperle”, er en av de mest pittoreske spisestedene i Asker, med en fantastisk beliggenhet ved strandkanten på Hvalstrand. Etter en renovering som har gjenopprettet bygningens 30-talls sjarm, gleder restauranten seg nå til å åpne dørene for sommerhalvåret. Med en ny daglig leder, Giancarlo Garcia, og en ny meny inspirert av det franske, spanske og nordiske kjøkken, er Hvalstrand Bad klar for å ønske gjestene velkommen til uforglemmelige kulinariske opplevelser.

 

Sesongåpningen finner sted under Matfestivalen 5. – 7. mai. Her vil det bli servert lekre matretter fra kr. 49,- til kr. 99,- samt skalldyrplatå til kr. 299,-.

 

En historisk perle med moderne preg

 

Hvalstrand Bad ble åpnet i 1934 og har siden den gang vært en viktig del av Asker og regionens sosiale og kulturelle liv. Den nyrenoverte restauranten fremstår nå som et minnesmerke over 30-tallets funkisarkitektur, samtidig som den har fått et moderne preg som passer perfekt til dagens krav og forventninger.

 

Restaurantens interiør byr på store vinduer som gir rikelig med naturlig lys og en fantastisk utsikt over sjøen. Den store uteplassen er ideell for sommermånedene, hvor gjestene kan nyte solen og den friske sjøluften mens de smaker på de deilige rettene fra den nye menyen.

 

En smakfull reise gjennom ulike kjøkken

 

Den nye sjefen for Hvalstrand Bad har satt sammen en spennende “A la carte”-meny som henter inspirasjon fra det franske, spanske og nordiske kjøkken. Gjestene kan forvente en smakfull reise gjennom ulike matkulturer, med fokus på lokale, sesongbaserte råvarer og bærekraftige ingredienser.

 

Menyen vil variere gjennom sommerhalvåret, og vil kontinuerlig tilby nye og spennende retter som vil glede både lokale stamgjester og tilreisende som ønsker å oppleve det ypperste av hva Hvalstrand Bad Restaurant har å by på.

 

En kort reise fra Oslo Sentrum

 

Kun 35 minutter fra Oslo Sentrum, er Hvalstrand Bad Restaurant både et perfekt utfluktsmål og en enkel destinasjon for dem som ønsker å rømme fra byens kjas og mas. Med sin fantastiske beliggenhet ved Holmenfjorden, er restauranten en flott mulighet for å nyte et godt måltid i naturskjønne omgivelser.

 

Hvalstrand Bad er klar for å ønske gjestene velkommen til en uforglemmelig sommersesong, med sin nye sjef og spennende meny. Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve denne historiske perlen ved sjøkanten i Asker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *